Quick update! - Reisverslag uit Fleetwood, Verenigd Koninkrijk van Jildou Veldman - WaarBenJij.nu Quick update! - Reisverslag uit Fleetwood, Verenigd Koninkrijk van Jildou Veldman - WaarBenJij.nu

Quick update!

Blijf op de hoogte en volg Jildou

28 Augustus 2012 | Verenigd Koninkrijk, Fleetwood

Vandaag moesten alle uitwisselingsstudenten naar school komen om onze vakken te kiezen. Na lang tobben heb ik besloten voor de volgende 4 te kiezen: Psychologie, Media Studies, Drama en Engelse taal. Ik weet nog niet wat ik wil gaan doen als ik terug kom in Nederland, dus vandaar dat ik Psychologie en Media kies, zodat ik me hier heerlijk kan oriënteren.
De school is echt verschrikkelijk groot, en er zijn 2100 studenten. Allemaal tussen de 16 en de 18. Moet wel heerlijk zijn.
Ik ben wel heel bang dat de stof te moeilijk voor me gaat worden, maar gelukkig kun je altijd hulp vragen.
Rea en ik hebben vanavond een strandwandeling gemaakt, en ik kan hier zeker aan wennen!
Misschien gaan we morgen lekker winkelen in de Primark in Blackpool.
Nou, kusjes!

• 28 Augustus 2012 - 22:24

Mam:

ha doos!

om jaloers op te worden hoor. Lekker om zo dicht bij het strand te wonen.
    kun je af en toe eens lekker uitwaaien!!

knuffel van mij

• 29 Augustus 2012 - 09:36

Karin:

Leuk om je te volgen Jildou. Gr uit Haaksbergen

• 30 Augustus 2012 - 18:54

Wanne:

Hey Supermodel, ik wil een update!!

• 30 Augustus 2012 - 23:59

Dad:

' Twas August and Blackpool's Primark luring
    Soothing, tempting and reassuring
    As if heaven-sent,
    Yet a fortune spent.
    Oh, how I love the art of procuring.

• 31 Augustus 2012 - 00:18

Jildou Veldman: